Den vackra Anarki

Ge folket förtroende! Ge folket Anarki! Nyckelordet heter förtroende, och innan som efter förtroende följer ansvar. kommer folket att ta sitt ansvar inför en värld av anarki? Kommer folket någonsing att vara beredda att ta sitt ansvar inför en värld av anarki? Svaret är Ja. När vi väl står under samma grundstenar och principer kommer folket att acceptera sitt ansvar för en värld av anarki. den dagen då de drivs av sunt förnuft och en enad identitet behöver de ingen lagbok att gå efter eller storebror som knackar dem på axeln. Individen kommer att bli sin egen ledsagare. Men det är lång väg att gå innan de har skakat av sig rädslan att inte längre gå med ögonbindel  ledda av det ”trygga” samhällets struktur.

effdfs1.jpg

Vad skulle hända om Anarkvärlden blir angripen? Vad skulle hända om en organiserad militärstat skulle angripa Anarkvärlden? det är en viktig fråga som måste ställas. Om Anarkvärlden blir krigsförklarad så står vi alla redan enade under samma grundstenar och principer och härmed så förs indivden in i sin självutnämnda post och följderna blir en unik autonom militäranarki under en självutnämnd ”hierarki” genom den fria viljan av individen.

Anarks handel. Hur blir det med marknadshandeln i en värld av Anark? Självklart så måste en frihandel sättas i verk. Eftersom det inte längre kommer att finnas någon samhällsinstitution export/import självförsörjande av oberoende skaror av individer. Exporten kan bli dödlig för Anarkvärlden eftersom den statliga ekonomin är upplöst vilket kan leda till en omfattande kris, därför så måste det finnas ett skyddsnät av oberoende kontroll likt en självutnämnd ”hierarki” som ansvarar för sitt område efter expertis, inte genom lag utan genom sunt förnuft. Eftersom detta inte är ett manifest till Anarkvärden utan endast är en vision så existerar det ännu inga fasta och grundliga principer. Frihandel är en korporatistisk tanke med skiljbar detalj vilket är den kollektivistiska arbetsplatsen varifrån arbetet gör pengarna. Allt beror på hur arbetet utförs, dess tidsräkning och professionella utförande.

Anarks visdom. Lärohem kommer att fungera likt oberoende öppna friskolor och dessa skolor kommer även att sättas i verk och utföras under oberoende individer som arbetar inom sitt expertis område. Tänk på att Rom byggdes inte över en dag vilket innebär anarkin måste påbörjas under fasen av förtroendestommen. Så starkt det byggdes, så skört det rasar, därför måste vi fungera likt en motsatt Domino-effekt.

Anarki betyder inte städer i ruiner, demolerade skolor och totalitär ekonomi borttagning utan anarki betyder ”lev som du lär”. Du står oberoende gentemot en stat men du står enad med folket. Det finns två sorters anarki. Det finns den som är skänkt utan förtroende då folket inte är redo där följderna blir ett destruktibt samhälle ockuperat av olika grupperingar och så finns det den anarki som är skänkt under ett förtroende med följderna av ett folk under en enad identitet där var man och kvinna är som sin nästa, hjälper sin nästa och förstår sin nästa. det är något som den löjesväckande demokratin inte har lyckats med på grund av att folket aldrig kommer att stå under samma tak. Anarki skulle leda till ett klasslöst samhälle av individer som har sitt hem och respekterar sin grannes. Folket skulle inte längre ledas av giriga herrar och slungas ut i verkligheten och sedan tillbaka av hycklande politiker som har missförstått ordspråket ”lev som du lär” och sätter kvantitet före kvalité. Anarki är inget som man får utan något som man förtjänar och därför är det vikigt att visa sitt ansvar och inte bryta förtroendet. ett samhälle av anarki är väldigt starkt men också väldigt skört och även den minsta person som skulle avvika från detta förtroende skulle komma att orsaka ett inferno och civilisationen skulle brytas ned och raseras bit för bit likt domino-effekten. Tilliten gentemot sin granne är den viktigaste faktorn eftersom din granne är lika stark som tusen åter, därför måste vi stå enade under samma identitet. När det samhälle som vi lever i av idag kommer att gå under, vilket det kommer att göra så måste det leda till en drastisk, radikal och positiv förändring för vår framtid vilket förtroendescenen kommer att utspelas och alla måste vara beredda att offra allt för att vina allt! I en värld av Anarki finns det ingen ism, ingen över eller under , inga samhällsklyfter, inga översittare, ingen identitetskris! Jag utropar: ANARKI!

Published in: on januari 4, 2008 at 10:20 e m  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://autonomoccident.wordpress.com/2008/01/04/den-vackra-anarki/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lämna en kommentar